Το κοντινότερο αεροδρόμιο στην Πάργα βρίσκεται στο Άκτιο της Πρέβεζας. Το αεροδρόμιο του Ακτίου είναι 65χλμ. μακριά από την Πάργα και χρειάζονται περίπου 45 λεπτά με λεωφορείο ή αυτοκίνητο για την μεταφορά σας από αυτό στην πόλη της Πάργας σε αυτό.

Επίσης είναι δυνατόν να έρθετε στην Πάργα και μέσω του αεροδρομίου της Κέρκυρας ή των Ιωαννίνων. Εάν επιλέξετε να πετάξετε μέσω Κέρκυρας, πρέπει πρώτα να πάρετε το φερυμπώτ από ή προς Ηγουμενίτσα και έπειτα με λεωφορείο ή αυτοκίνητο να φτάσετε στην Πάργα.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να πετάξετε από ή προς Ιωάννινα, τότε θα χρειαστείτε αυτοκίνητο, ταξί ή λεωφορείο για τη μεταφορά σας προς ή από την Πάργα. Θα σας πάρει 1 ώρα με αυτοκίνητο ή λίγο παραπάνω αν επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο.

Ταξιδεύοντας με φερυμπώτ από Βενετία, Αγκόνα, Μπάρι. Οι πολύ συχνές ανταποκρίσεις φερυμπώτ από όλα τα μεγάλα λιμάνια των πόλεων αυτών κατευθείαν για Ηγουμενίτσα είναι μια ακόμη επιλογή για να ταξιδέψετε πρός την Πάργα. Το ταξίδι από και προς Ηγουμενίτσα - Πάργα θα σας πάρει περίπου 40 λεπτά με το αυτοκίνητο ή λίγο παραπάνω αν ταξιδέψετε με λεωφορείο.

Επίσης, υπάρχουν πολλές ανταποκρίσεις λεωφορείων από Θεσσαλονίκη και Αθήνα και το οδικό δίκτυο είναι αρκετά ασφαλές. Το ταξίδι από Αθήνα προς Πάργα διαρκεί περίπου 6 ώρες.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον χάρτη πρόσβασης στο κάτω μέρος της σελίδας..